| 02.04.2011 15:02 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Wiem, że ma wielu fanów, więc założyłam o nim wątek abyście się mogli o nim wypowiedzieć. Tak więc co myslicie o tym zawodniku. Czy podobają się wam jego ruchy, technika, czy finisher? Moim zdaniem w każdym pojedynku wykonuje te same ruchy, od czasu do czasu wprowadza cos nowego. Jego finisher w jego wykonaniu mi się podoba ( chodzi mi o Attitude Adjustment ), STF wykonuje rzadziej ale też jest fajny. Słucham waszych propozycji.
( Min. 3 zdania )
................
Klimek123 |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|
| 03.04.2011 06:44 |
 Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 0 Posty: 26
 OFFLINE | A co będzie jak napiszę dwa? :\
Nie mniej - niedawno oglądałem pierwszą walkę Ceny w WWF przeciwko Kurtowi Angle i porównując tamtego Johna z obecnym mogę powiedzieć tylko jedno - 'Cena sucks!'
Obecny Cena ma bardzo wąski wachlarz ruchów - jego walki są schematyczne, nudne i mało dynamiczne. Ciągle scenariusz jest taki sam - na początek małe wejście, potem obijanie go przez 5-15 minut, żeby na końcu obejrzeć znaną wszystkim sekwencje ruchów. Ratują go za to umiejętności na mikrofonie, gdyż obecnie jest chyba jednym z najlepszych w WWE. Reasumując - gdyby pokazywał w ringu więcej, wówczas przestano by go postrzegać jako Baby Face'a, który jest wysoko, ponieważ dobrze się sprzedaje. |
................ aka argh
|
| 03.04.2011 07:08 |
 Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 28 Posty: 110
 OFFLINE | Musze przyznać , że kolega wyżej ma racje john cena kiedyś był lepszy jako heel a teraz jest baby face . Strasznie denerwuje mnie to , że daja mu tyle pushu a to jest już wkurzające . Taka jest prawda , że nie lubie ceny bo mi się już znudził i jestem jego anty fanem od 2 lat nic nie zmienił w swojej technice na ringu ale trzeba przyznać , że mikrofon ma niezły . Jeśli chodzi o jego technikę troche się rozpisze , a więc jego finisher attidute adjustment jest imponujący i dość skuteczny w ringu ale zbyt często go wykonuje , znacznie lepiej podoba mi się jego drugi finisher STF zalicza się do najbardziej skutecznych submission w wwe i jest to podwójna kombinacja dlatego że , zapina na szyi duszenie i dźwignie na noge co jest bardziej bolesne w tym submission . |
................ Awesome456
|
| 03.04.2011 17:10 |
 Uczestnik Junior

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 0 Posty: 13
 OFFLINE | Pamiętam go z czasów pierwszych walk, gdy był bardzo agresywny i dynamiczny.
Niestety przez ten czas się zmienił na gorsze - owszem, wymyślił świetny znak rozpoznawczy "U Can't See Me" i ma świetną charyzmę, ale ja osobiście cenię Cenę z poprzednich lat - ponieważ oceniam zawodników głównie po ich umiejętnościach, reszta to rzecz drugorzędna.
Finishery świetne, lecz jego walki są niestety zbyt schematyczne i sam on stał się strasznie schematyczny.
Życzę mu powrotu do jego starej formy, bym mógł go lepiej Cenić
Pozdrawiam! |
|
|
| 17.09.2011 14:06 |
 Uczestnik Junior

Rejestr.: 09/07/2011 Tematy: 0 Posty: 14
 OFFLINE | Jedno słowo co do tego zawodnika... Facepalm. Dżon mój ulubiony babyface. Zawodnik nudny i schematyczny, jego walki są nieciekawe. Z początku był świetny ale odkąd stał się twarzą korporacji stał się szalenie schematyczny. Pod względem umiejętności średniak. Wielu jest wrestlerów potrafiących więcej niż on np cm Punk |
|
|
| 12.10.2011 14:20 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 09/19/2011 Tematy: 0 Posty: 2
 OFFLINE | Nie znoszę Ceny! Ten push, ta "face'owatość", te nudne a zarazem denerwujące sekwencje. Mic skill - rzeczywiście bardzo wysoki poziom , ale nie podoba mi się to ,że umiejętności przy mikrofonie są bardziej cenione niż umiejętności walki. Jest wielu lepszych wrestlerów, bez namysłu mogę wymienić kilku, takich jak CM Punk, John Morrison, Y2J, Edge, Christian, HBK i wielu wielu innych  |
|
|
| 06.02.2012 03:45 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 02/06/2012 Tematy: 0 Posty: 5
 OFFLINE | Wszyscy Johna porównują do Ortona, ale oni nie są w niczym do siebie podobni, różnią się stylem i tym że Cena już nie jest babyfacem ani facem tylko po prostu tweenerem. Ma już więcej fanów którzy nma jego widok heatują a nie popują jak to jeszcze w 2010 w feudzie z Nexusem. |
|
|
| 07.02.2012 03:51 |
 Uczestnik Junior

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 1 Posty: 13
 OFFLINE | Co ty wygadujesz.Dzisiejszy Cena=Brak Techniki.
Co prawda WWE na siłę stara się z niego coś wycisnąć,ale jest to tak jakby w srebrze szukać złota.Nic na siłę mało kto jednak chce wierzyć że jest inaczej.
Kiedyś Cena był lepszy bo miał coś ważnego,coś czego dzisiaj nie posiada a mianowicie motywacji.Więc postraszmy Cenne to wróci mu ta świeżość! Oby. |
|
|