| 13.07.2011 14:03 |
 Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011 Tematy: 4 Posty: 52
 OFFLINE | Nowy zawodnik, Hindus. Podobno ma zastąpić Jacksona jeśli chodzi o pas IC. Co o nim myślicie? Ja go osobiście nie lubie. |
|
|
| 13.07.2011 14:18 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 21 Posty: 350
 OFFLINE | Mahal, ponoć oczko w głowie Vincenta Kennedy'ego McMahon'a, ma rozsławić WWE w Indiach. Zmusił Khali'ego do przejścia heel turnu, i jak dotąd nie przegrał. Poza tym angle z TGH to jeszcze nie był w żadnym storyline, i jeszcze nie można nic powiedzieć o jego mikrofonie. Umiejętności w ringu? Przyznam szczerze że nie oglądałem zbyt uważnie żadnej z jego walk i nie jestem w stanie czegoś napisać.
Czemu go nie lubisz? Uargumentuj to jakoś, tylko proszę nie pisz "za wszystko" ;p |
................ Antarsan // Straight Edge
|
| 13.07.2011 14:31 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Ja go nawet lubie i widzę że ma nawet dobre umiejętności. Powiem szczerze że na początku gdy pojawił się w zawodnikach /raw na pl.wwe.com to niewiedziałam zupełnie kim jest. Zobaczymy co nam dalej po0każe |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|
| 13.07.2011 15:26 |
 Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011 Tematy: 4 Posty: 52
 OFFLINE | Marcin, ja wiem ze to głupie wytłumaczenie ale po prostu nie przypadł mi do gustu. Szczerze powiedziawszy to mogłem poczekać jeszcze ze 2 miesiace z tym forum zeby go lepiej poznać. |
|
|
| 13.07.2011 15:43 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011 Tematy: 8 Posty: 275
 OFFLINE | Jest to chyba jedyny zawodnik, którego nie potrafię uzasadnić dlaczego go nie lubię. ma jakąś taką krzywą mordę (  ), sam nie wiem. Mam nadzieję, że będziemy mogli się może przekonać o jego um. w walce z kimś innym niż z jobberami bo jak narazie to...nie wiem po co łazi za nim troll skoro i tak nic mu nie pomaga. Ja chciałbym zobaczyć feud tych dwóch ze zwycięstwem Jindera. Szkoda, że tak się nie stanie. Tak w ogóle to na początku mówiono o Mahalu i Khalim w kontekście pasów TT. Więc skoro teraz plany są inne to co zrobią z Khalim? Tak nagle zniknie? Bo on jest zupełnie niepotrzebny. Wolałbym, aby Mahal działał sam. |
................ Just close your Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
|