Strona 1 / 1
Jinder Mahal
13.07.2011 14:03

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
Nowy zawodnik, Hindus. Podobno ma zastąpić Jacksona jeśli chodzi o pas IC. Co o nim myślicie? Ja go osobiście nie lubie.
13.07.2011 14:18

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Mahal, ponoć oczko w głowie Vincenta Kennedy'ego McMahon'a, ma rozsławić WWE w Indiach. Zmusił Khali'ego do przejścia heel turnu, i jak dotąd nie przegrał. Poza tym angle z TGH to jeszcze nie był w żadnym storyline, i jeszcze nie można nic powiedzieć o jego mikrofonie. Umiejętności w ringu? Przyznam szczerze że nie oglądałem zbyt uważnie żadnej z jego walk i nie jestem w stanie czegoś napisać.

Czemu go nie lubisz? Uargumentuj to jakoś, tylko proszę nie pisz "za wszystko" ;p
................
Antarsan // Straight Edge
13.07.2011 14:31

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 38
Ja go nawet lubie i widzę że ma nawet dobre umiejętności. Powiem szczerze że na początku gdy pojawił się w zawodnikach /raw na pl.wwe.com to niewiedziałam zupełnie kim jest. Zobaczymy co nam dalej po0każe
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
13.07.2011 15:26

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
Marcin, ja wiem ze to głupie wytłumaczenie ale po prostu nie przypadł mi do gustu. Szczerze powiedziawszy to mogłem poczekać jeszcze ze 2 miesiace  z tym forum zeby go lepiej poznać.
13.07.2011 15:43

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Jest to chyba jedyny zawodnik, którego nie potrafię uzasadnić dlaczego go nie lubię. ma jakąś taką krzywą mordę (), sam nie wiem.  Mam nadzieję, że będziemy mogli się może przekonać o jego um. w walce z kimś innym niż z jobberami bo jak narazie to...nie wiem po co łazi za nim troll skoro i tak nic mu nie pomaga. Ja chciałbym zobaczyć feud tych dwóch ze zwycięstwem Jindera. Szkoda, że tak się nie stanie. Tak w ogóle to na początku mówiono o Mahalu i Khalim w kontekście pasów TT. Więc skoro teraz plany są inne to co zrobią z Khalim? Tak nagle zniknie? Bo on jest zupełnie niepotrzebny. Wolałbym, aby Mahal działał sam.
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu