| 05.04.2011 10:21 |
 Moderator Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/25/2011 Tematy: 3 Posty: 21
 OFFLINE | Co sądzicie o tak często występującym ostatnio Dżerym? Osobiście jestem lekko sfrustrowany, że ten starszy pan z odstającym brzuchem i zerem charyzmy od paru miesięcy tak często występuje w ważnych walkach. Jego feud z Mizem był porażką, feud z Cole'em jest ciekawy, ale nie powinien zajmować tyle czasu i miejsca. Lawler nie ma nic ciekawego do pokazania, do powiedznia, mi osobiscie wrecz nieprzyjemnie się na niego patrzy. Żal, że marnują się zawodnicy pokroju Johna Morrisona, a stary Lawler występuje na WrestleManii! |
................ Metal up!
|
| 07.04.2011 09:32 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Jerry jest troche za stary na to jak np. na EC walczył o pas WWE. Nie zdziwiłabym się gdyby wystąpił w Royal Rumble 2011. Z jego technika jest słabo i przede wszystkim kondycją. Cenie go jaki HoF WWE i komentatora ale walczyć już nie powinien. Takie jest moje zdanie o nim.
.................
Klimek123 |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|
| 10.04.2011 11:05 |
 Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 28 Posty: 110
 OFFLINE | Mam podobne zdanie jak wy , czemu jakiś stary HoF ma być w centrum uwagi wwe ? Już lepiej żeby wypromowali jakiegoś innego zawodnika zamiast , że tak dawać push jakiemuś staremu dziadkowi . Nic do niego nie mam ale no bez przesady promować komentatora który ledwo suplex wykona ( nie wiadomo czy w ogóle potrafi go zrobić ) . Technika strasznie słaba o kondycji lepiej nie mówić w ringu 10 min nie wytrzyma . I tak jak wy zgadzam się z tym , że nie powinien już walczyć . |
................ Awesome456
|
| 10.04.2011 11:39 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 21 Posty: 350
 OFFLINE | Oglądaliście jego walki z czasów kiedy był w pełni sił? Sam Stone Cold Steve Austin powiedział że chciałby z nim walczyć i że ma/miał świetną technikę. A że teraz ma tyle lat ile ma to jasne że już nie jest tak sprawny jak kiedyś. Co do tego całego feudu to co z tego że jest starym dziadkiem skoro jest ciekawszy niż połowa Superstars? |
................ Antarsan // Straight Edge
|