Tineret > Discutii > Relatii
Fata ideala pentru un baiat
Page 1 / 1
Fata ideala pentru un baiat
04/18/2011 1:42 am

Senior Member

Regist.: 04/03/2011
Topics: 11
Acuma sa vedem care este fata ideala pentru un baiat sa vedem ce viseaza baietii. Deci care ar fi fata ideala pentru un baiat?;
04/18/2011 7:05 am

Senior Member

Regist.: 04/04/2011
Topics: 0
pai sa fie ideala )
04/29/2011 3:24 pm

NEWBIE

Regist.: 04/29/2011
o sa vezi care e fata ideala pt mine  dupa ce ma insor. aia e  
05/03/2011 2:43 pm

NEWBIE

Regist.: 05/03/2011
nu cred ca ajungem vreodata sa fim cu fata pe care ne-o imaginam, de obicei cautam perfectiunea, sau frumusetea, si in gand ne formam o anumita imagine, insa nu cred ca s-a potrivit vreodata visul cu realitatea...fata ideala exista, daca suntem realisti cand gandim despre asa ceva, si ne facem o imagine cu bun simt. daca nu, ramane doar o fantasma...si de obicei, fata ideala, e aia care ajungi sa te insori cu ea. La inceput nu ti se pare, dar mai tarziu ajungi sa constati ca e cea mai potrivita persoana, si e femeia ideala....zic si eu...
05/07/2011 8:56 am

Junior Member

Regist.: 05/07/2011
asta e topic de barbati? )
05/13/2011 12:48 am

NEWBIE

Regist.: 04/09/2011
da spunene parearea ta ca apoi iti zicem si noi...........
pentru csabi
05/13/2011 4:07 am

NEWBIE

Regist.: 05/13/2011
dupa parerea mea fata ideala este aceea cu care iti poti imagina restu' vietii tale alaturi de ea,criteriile difera de la baiat la baiat, eu imi doresc o fata cu care sa ma inteleg in ORICE situatie, bineinteles cu un aspect fizic placut- nu neaparat fotomodel,sincera -admit surprizele placute,credincioasa si sa ma sustina in toate lucrurile bune pe care le voi face. femeia a fost creata pt a fi de ajutor unui barbat, atunci cand indeplineste acest criteriu devine o binecuvantare. cam atat pe scurt despre fata ideala... realitatea este alta... adaptarea rezolva multe... cel mai important lucru este sa iubesti!
05/13/2011 5:27 am

Administrator
NEWBIE

Regist.: 04/02/2011
Succint? Nevasta-mea...  
05/24/2011 3:00 am

Senior Member

Regist.: 04/03/2011
Topics: 11
) realy?
06/13/2011 10:18 am

Junior Member

Regist.: 06/13/2011

Originally Posted by Catarama Emil Toni:
...fata ideala exista, daca suntem realisti cand gandim despre asa ceva, si ne facem o imagine cu bun simt. daca nu, ramane doar o fantasma...si de obicei, fata ideala, e aia care ajungi sa te insori cu ea. La inceput nu ti se pare, dar mai tarziu ajungi sa constati ca e cea mai potrivita persoana, si e femeia ideala....zic si eu...

Intr-un fel ai nimerit adevarul.
Fata ideala nu exista... aia o creezi tu singur!

Daca pentru mine Alba ca Zapada e fata ideala, pentru Ion fata ideala poate fi Cenusareasa.
Fata ideala, e acea fata pe care o cunosti, o accepti, ea face la fel iar cu timpul fiecare schimba ceea ce nu-i place celuilalt sau cultiva ceea ce ii place persoanei iubite.

Oamenii se nasc "goi"...! Asta e natura noastra. Viata pe care o traim este acea perioada in care vom umple, cultiva, renova si schimba in permanenta acel gol cu care ne-am nascut.
Cand cunosti pe cineva si esti dispus sa accepti acea persoana in golul cu care te-ai nascut, inseamna ca esti dispus sa renovezi, schimbi, umple si cultiva tot ceea ce ii place persoanei iubite si vice versa.

Nu asteptati sa apara in fata voastra persoana gata "finisata" asa cum va doriti voi, nu se va intampla niciodata! NICIODATA!
06/13/2011 10:28 am

Junior Member

Regist.: 06/13/2011

Pentru mine..., ce asteptari am de la acea persoana cu care vreau sa-mi petrec toata viata?

In primul rand sa aiba frica de Dumnezeu...
sa fie dispusa sa-si schimbe viata si sa mi-o schimbe si pe a mea asa cum ne place amandurora si cum e mai bine...,
sa stie sa se bucure de viata si de ceea ce are...,
sa stie sa fie o MAMA buna, sa isi iubeasca eventualii copii pe care ii va avea...,
sa stie si sa-i place sa-si puna deoparte cel mai mult timp pentru familie...,
sa-i place si sa fie dispusa sa-si educe copii asa cum trebuie...,
sa-i placa sa stea la casa, sa cultive pamant, sa creasca animale,
sa-i placa sa calatoreasca, sa urce pe munti, sa stea in natura...,
sa fie casnica, sa-i placa sa gateasca...,
si sa vada in barbatul ei singura persoana iubita, cu care sa poata trai toata viata.

Alte asteptari nu am... restul cred ca vin de la sine daca are FRICA de Dumnezeu.
08/28/2011 3:47 pm

NEWBIE

Regist.: 08/28/2011
Topics: 1
SA FIE SERIOASA SI CINSTITA FATA DE PARTENER
Page 1 / 1
Login with Facebook to post
Preview