Strona 1 / 6 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 Next »
Extreme Rules - główna dyskusja .
08.04.2011 08:46

Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 28
W tym temacie będą umieszczane reakcje przed jak i po Extreme Rules . Wiem , że do Extreme Rules jeszcze troche czasu ale chciałbym się dowiedzieć jakie walki typujecie na tą galę . Pewnie będzie tam kilka ciekawych walk które warto obejrzeć . Przewiduję jedną z walk a chodzi mi mianowicie o Randy Orton vs John Cena o najbardziej prestiżowy pas raw oraz chyba na extreme rules zobaczymy Sin Care bo na poprzednim raw debiutował .
................
Awesome456
08.04.2011 09:09

Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/02/2011
Tematy: 11
Jakim cudem Orton Cena??
Orton ma feud z Cm Punkiem
Wiemy że 1 walką będzie
Alberto Del Rio vs Edge
................
http://i51.tinypic.com/dc57yf.jpg

Mój Blog:http://rudewrestlingshow.blog.onet.pl/

KONKURS DO WYGRANIA GRY NA PC!!!!
08.04.2011 09:23

Uzależniony od Forum

Bo Cena raczej odzyska pas i Orton pewnie zacznie z nim feud ale wiesz to tylko takie moje zdanie nie musi się na 100 % spełnić .
................
Awesome456
08.04.2011 09:40

Fanatyk Forum

Tematy: 21
Cena na pewno nie odzyska pasa na tygodniówce, zwłaszcza przez PPV. Co najwyżej może go wygrać właśnie na Extreme Rules.
................
Antarsan // Straight Edge
08.04.2011 10:13

Fanatyk Forum

Tematy: 38
Według mnie:
- nie będzie walki Alberto z Edge'm tylko Alberto z Christian'em lub walka TT Edge & Christian vs Alberto & może Brodus lub inny zawodnik z WWE
- możliwe jest że będzie walka o pas WWE tylko nie wiem kto w nim wystąpi. Może John Cena ponieważ jest to możliwe że na którymś RAW odzyska mistrzowski pas i zmierzy się z Miz'em lub Orton'em ( a co do feudu Orton & CM Punk to wydaje mi się że na WM się zakończył )

Pewnie dojdzie jeszcze wiele walk ale to są te które bym chciała przede wszystkim zobaczyć.

...........
Klimek123
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
08.04.2011 16:31

Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/02/2011
Tematy: 11
Będzie walka  Rio vs Edge
Na tym smackdow rio wygrał z Christianem i moze walczyć z Edge
................
http://i51.tinypic.com/dc57yf.jpg

Mój Blog:http://rudewrestlingshow.blog.onet.pl/

KONKURS DO WYGRANIA GRY NA PC!!!!
09.04.2011 06:07

Fanatyk Forum

Tematy: 38
Tak już na 100% będzie walka Del Rio vs Edge ale fajnie by było gdyby to samo na Raw zrobili, np: Cena vs Orton o pretendenta do tytułu WWE albo jacyś inni zawodnicy.

..........
Klimek123
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
09.04.2011 07:27

Uczestnik Senior

Tematy: 0

Originally Posted by Paulina Neuwerth:
Tak już na 100% będzie walka Del Rio vs Edge ale fajnie by było gdyby to samo na Raw zrobili, np: Cena vs Orton o pretendenta do tytułu WWE albo jacyś inni zawodnicy.

Byłbym ostrożny w tego typu stwierdzeniach - zauważ, że to było pierwsze smackdown po wmce - a do ER jeszcze sporo czasu mają, żeby zorganizować walkę Triple Threat Match - Edge vs ADL vs Christian. Jestem niemalże pewny, że tak się właśnie stanie.
Co do pasa WWE - myślę, że w walkę o niego związanych będzie więcej zawodników aniżeli dwóch - kandydatów jest wielu: Cena, Punk, Orton, Morrison (lotnik, w grupowej walce pewniak coby ktoś poskakał) no i Miz, jako mistrz. Nie zapominajmy, że to gala extreme, więc walki triple threat czy fatal four way powinny być jak najbardziej realnie brane pod uwagę.
Podejrzewam także, że w walce o któryś z niszowych pasów, tzn. USA lub Intercontinental (najprawdopodobniej jednak USA przeciwko Sheamusowi) będziemy mieli okazję oglądać Sina Carę jako pretendenta.
U div bardzo możliwa walka Layla vs Michelle Mc'Cool - ponieważ jak widać Creative Team powrócił do feudu, który zaczął się gruubo przed wmką, a przed nią przycichł.
Co do tag teamów - na razie realną wersją jest Big Show & Kane vs The Corre, choć nie wiemy do końca, czy panowie giganci pozostaną oficjalnym tag teamem walczącym o pasy, czy będą tylko wspólnie lać tyłki w razie potrzeby.

Na razie to tyle - pamiętajmy, że CT uwielbia brak logiki, więc czasem może coś nieoczekiwanego zrobić
................
aka argh
11.04.2011 11:05

Uzależniony od Forum

Podsumowując mamy już jedną walkę która odbędzie się na Extreme Rules  a mianowicie Edge vs Alberto Del Rio chociaż może się do walki wkręcić christian  . Co do samej walki to jestem nie mal pewien , że będzie jedną z ciekawszych walk na ER . Ja myślę tak samo jak argh o walce Sin Cara vs Sheamus o pas U.S  do tej walki jestem prawie pewien tego starcia między tymi dwoma zawodnikami . Ale może się zdarzyć tak  , że Daniel Bryan będzie chciał się postarać o ten pas . Ja przeczuwam walkę w której  John Cena będzie brał udział   , ponieważ ten człowiek występuje prawie na każdej gali i było by niemożliwością żeby on nie walczył ER - czego jestem przeciwny bo powinni dać szansę innym . Hmm jak narazie tyle wystarczy więcej walk ciężko przewidzieć  być może zobaczymy jakieś nowe feudy  , które doprowadzą  do  nowych walk na tej gali .
................
Awesome456
11.04.2011 12:47

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Jeżeli będzie walka Triple Threat Match o WHC to jakoś słabo to widzę, wiadomo że Edge i Christian pójdą na Alberto a później walka pomiędzy nimi - no nie wiem . Raczej spodziewam się właśnie tej walki, o której wiemy - zwycięsko wyjdzie z niej Alberto, a później będzie walczył z Christianem . Ja tak to widzę . Brakuje mi Y2J, który teraz by się tam przydał bo później nie będzie miał kto walczyć o pas . Co do Sin Cary to jest to zdecydowanie materiał na mistrza . Wydaję mi si, że takiego zawodnika jeszcze w WWE nie było . Tyle, że zapewne CT zrobi z niego drugiego Mysterio (przecież już ten plan wchodzi w życie)  . Całe te jego wejście, wyskok na 2 metry i płynne wejście do ringu, po prostu bajka To czy będzie walka Sheamus - Cara na 100% dowiemy się jutro na Raw . Gdyż jak widzieliśmy na SD również się pojawił i tam zaatakował Swaeggera  . Myślę iż możemy również zobaczyć Cene na ER walczący z Mizem ponownie o pas . Nie zakończony został feud wcześniej wspomnianego Mysterio z Cody`im Rhodes`em . Ale ta sprawa raczej nie będzie rozwiązywana na ER,myśle iż mogą się spotkać na Summerslam . Być może Lawler będzie walczył z Cole`em w jakimś pojedynku z dziwnymi zasadami . Mam nadzięję, żę JoMo nie pojawi się na tej syfnej walce z kolejną durną walką, tylko pojawi się w walce o pas np. na Summerslam lub MitB
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
11.04.2011 13:09

Moderator
Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/25/2011
Tematy: 3
Myślę, że pewniakiem będzie kolejna walka Mysterio i Rhodes'a  - wykorzystywanie obręczy na kolanach, masek itd. dobrze wpisze się w zasady extreme rules. A stawką może być np. zdjęcie maski przez przegranego - wtedy oczywiscie wygrywa Mysterio i rewanżuje się za WrestleManię, co przecież na pewno nastąpi.

Druga prawdopodobność: występ Sin Cary, prawdopodobna walka i wygrana z Sheamus'em.

Cóż, sporo dowiemy się na nowym Raw, bo czasu zostału już niewiele
................
Metal up!
11.04.2011 17:39

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 6
Moje typy takie:
Pas WWE: Miz vs. ? Moim zdaniem nie będzie tu Ceny tylko ktoś inny np.Orton który by chciał odzyskać pas i będzie walczył z Ceną o No.1 Contender WWE Championship
Rey vs. Cody
Cena vs. The Rock
Lawler vs. Swagger(rewanż za WM i SD)
Pas WHC: ADR vs. Edge i być może wkręcą kogoś byle nie Christiana i Brodusa i chciał bym zobaczyć Falls Count Anywhere Match w ich wykonaniu
Pasy TT: Albo znowu The Corre vs. Santino&Kozlov lub też Big Show&Kane
Pas IC: Kofi vs. Barret Table Match
Pas US: Daniel Bryan vs. Sheamus vs. Sin Cara i tutaj ciekawy by był mecz TLC lub Ladder
Pas Div: Eve vs. Michelle No Holds Barred Match Wtrąci się Layla zrobi swojego Finishera na Michelle a potem Eve przypnie i będzie feud Lay-Cool pomiędzy sobą ;d
12.04.2011 08:00

Fanatyk Forum

Tematy: 21
WWE oficjalnie potwierdziło odejście Edge'a na emeryturę, z powodu kontuzji. Rated-R Superstar zakończył karierę będąc 11-krotnym World Heavyweight Champion. W związku z tym nie odbędzie się walka Edge vs. Alberto Del Rio, dalsze losy pasa WHC nie są jeszcze znane, trzeba czekać na SmackDown.
................
Antarsan // Straight Edge
12.04.2011 09:50

Moderator
Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/25/2011
Tematy: 3
Na miejsce Edge wejdzie prawdopodobnie Christian - no i będziemy mieć świetną walkę z Del Rio!

R-Truth wepchnięcy został w ER 2011 trochę na siłe... Nie mozna byc pewnym, czy wygra Miz czy Cena, ale na 1000% nie będzie to R-Truth. Bez sensu.

Kolejna walka Cole i Swagger vs. Lawler - moim zdaniem zbędna.

Na razie Extreme Rules zapowiada się słabiutko.
................
Metal up!
12.04.2011 09:51

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
"Na badaniach okazało się, że cierpi na symptomy neuropraksji (zablokowanie funkcji nerwów) co oznacza, że dalsze jego występy w ringu mogłyby spowodować paraliż albo nawet śmierć." ehhhh cholernie się wk****łem po zobaczeniu tego Raw . Jeden z moich ulubionych wrestlerów kończy tak nagle karierę, a kolejny znowu przegrywa (JoMo) . Już znam wynik matchu o WWE Championship na ER, "New WWE Champion is John Cena" . A co samego Extreme Rulez to cały czas myślałem, że odbędzie się 22 maja, a tu patrzę i już w pierwszy dzień maja się odbędzie Myślałem również, że Sin Cara pójdzie na SD bo tam teraz brakuje zawodników . Mamy Cody`iego Christiana, Alberto i Kofiego . Kane jest już stary . Undertaker walczy tylko na PPV . The Corre to totalna porażka - tylko Gabriel posiada tam jakieś umiejętności . Cała reszta to drewna albo Jobberzy .Podczas gdy na Raw mamy 10 wspaniałych zawodników (co prawda prawie wszyscy mieszczą się tylko w Mid Cardzie- albo nawet nie) + oczywwiście kilka drewien, którzy cały czas są przy pasach (czyt. Orton i Cena) . Sorka za liczne błędy w poście, ale post trochę na szybko .
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
Strona 1 / 6 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 Next »
Login with Facebook to post
podglądu