PL.WWE.COM Forum > RAW > Zawodnicy RAW
Dwayne "The Rock" Johnson
Strona 1 / 1
Dwayne "The Rock" Johnson
09.04.2011 06:30

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 38
Co o nim sądzicie?
Jest to zawodnik walczący jeszcze w WWF. Ma już swoje lata ale o technice za dużo nie wiadomo bo od kąt powrócił jeszcze nie walczył. Swoje finishery już pokazał ( ,,The Rock Bottom" oraz ,,People's Elbow" ) i nawet nieżźe je wykonuje jak na 7 lat przerwy. Wczoraj czytałam że jego kuzynem jest już nieżyjący Umaga. Zobaczymy co jeszcze The Rock na ugotuje.

( min. 3 zdania )

..............
Klimek123
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
09.04.2011 07:18

Uczestnik Senior

Tematy: 0
The Rock to zdecydowanie mój ulubiony wrestler. Niezwykle charyzmatyczny, ze zdecydowanie najlepszym mic skillem w historii wrestlingu. Kiedy Rock mówi - ludzie słuchają. Kiedy Rock stoi obok Ceny - ludzie skandują 'Cena sucks'. Jako wrestler osiągnął bardzo, bardzo wiele nawet pomimo przerwy jaką sobie urządził. Gdyby tylko wrócił na stałe do WWE byłoby znakomicie jak dla mnie, no ale... wszystkiego mieć nie można :]
Dwayne pamięta jeszcze czasy attitude co widać po jego speech'ach, których nie zmienia dla potrzeb ery PG.
................
aka argh
10.04.2011 03:20

Uzależniony od Forum

Tematy: 28
Mi też się ten zawodnik podoba tak samo jak koledze up . Trzeba przyznać , że tak jak wspomniała Klimek123 po 7 letniej przerwie nieźle sobie radzi . Większość fanów wwe woli jego od ceny co zadziwiające bo tyle lat go nie było . Ostatnio toczył feud z Johnem Ceną i zakończyli go na poprzednim raw . Jego theme bardzo mi się podoba jest taki nietypowy i za to go lubie . The Rock był kiedyś jedną z największych gwiazd wwe ale o jego powrocie ciężko mówić . Ostatnio poprowadził galę wrestlemanie ale mam nadzieję , że jeszcze powróci .
................
Awesome456
10.04.2011 06:40

Uczestnik Junior

Tematy: 0
No nie powiem... mój ulubiony Wrestler. Obecnie najlepsza charyzma w Świecie Wrestlingu, która sprawia, że przy nim każda inna obecna SuperGwiazda WWE blaknie (czy to Miz, Edge czy John Cena). Jego Renoma robi swoje. Jest też jednym z niewielu zawodników, którzy pokonali Hulk'a Hogan'a, Stone Cold'a itd.

No i oczywiście on wprowadził Komedię w Świat Wrestlingu

Oby tylko "The Rock has Come Back" na stałe

Ps. Jednym z jego fanów jest właśnie The Miz.

Pozdrawiam!
10.07.2011 15:29

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
The Rock... Hmmmm... Ulubiony wrestler to może nie(The Miz jest ulubiony), ale  napewno w pierwszej trójce się zmieści. Nie pa miętam czasów kiedy walczył jeszcze w WWF bo wrestling oglądam od sierpnia zeszłego roku, ale i i tak The Rock to super gość.
P.S. A jeśli fanem The Rocka jest The Miz to po prostu super
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu