Strona 1 / 1
Drew McIntyre
07.04.2011 12:33

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 38
Jest to tzw. wybraniec Mr.McMahon. Nawet dobra technika, mikrofon całkiem niezły, ma swojego finishera [ Future Shock DDT (Double Underhook DDT) ]. Taka ciekawostka: jest żonaty z byłą (chyba) Divą WWE Tiffany. Miał 2 pasy ( IC i TT Champion - z Cody'm Rhodes )
Osobiście go nie lubię ale wy możecie mieć inne zdanie.

( min. 2-3 zdania )

.................
Klimek123
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
09.04.2011 10:37

Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/08/2011
Tematy: 0
Ja uważam że Drew McIntyre jest to bardzo dory zawodnik, niby jest on wybrańcem, ale od dłuższego czsu nic nie było o nim i Mahonn'nie od pewnego czsu radzi sobie sam i naewt mu dorze to idzie.Osobiście lubie tego zawodnika gdyż pokazuje w ringu swoją brutalność, która mi się podoba   oraz to że umie walczyć oraz wygrywać w dobrym stylu. Ostatnio miał nawet feud z Kelly Kelly, ale skończyło się na tym że ona zaczęła walczyć z Edge'm przeciwko właśnie Drew, trochę szkoda bo myślałam, że może zrobią przynajmniej na jakiś czas z nich parę - ale trudno   mam nadzieję że za jakiś czs może będzie miał walkę o pas IC bo zasługuje na jakiś tytuł gdyż dawno żadnego nie miał - poczekamy zobaczymy  
10.04.2011 06:50

Uczestnik Junior

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 0
Moja ulubiona wschodząca Gwiazda WWE. Świetna Agresja, dobra Technika i ma styl.
Poza tym ma Najlepsze Theme jakie słyszałem

Razem z Barret'em, Morrison'em,  Bryan'em i Del Rio - jest przyszłością WWE.
Pozdro!
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu