Strona 1 / 1
Darren Young
12.04.2011 11:20

Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 28
Walczył w pierwszym sezonie NXT , gdzie odpadł jako czwarty zawodnik. Obecnie występuje w 5 sezonie nxt . W przeszłości, również były członek teamu The Nexus . Jego pro w 5 sezonie NXT jest Chavo Guerrero który jest jednym z członków rodziny Guerrero w wwe . Co do Darrena to muszę przyznać  , że jego finisher Full nelson flaplack  całkiem fajny . W tym sezonie ma dużą szansę na wygraną tylko jest jeden konkurent , który może mu w tym przeszkodzić mam na myśli Titusa . Mówiąc o technice Darrena to ciężko określić do jakiej grupy techników się zalicza ale jego technikę  oceniam na średnią  bo nie ma za bardzo czym się tu zachwycać . Ogólnie jakby titus odpadł to stawiam na wygraną tego zawodnika .
................
Awesome456
12.04.2011 11:45

Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/08/2011
Tematy: 0
Po pierwsze muszę powiedzieć że jest to nie dorzeczne iż Darren występuje w NXT jako Rookie, bo nie wiem jaki to ma sens gdzyż on już byl gwiazda WWE, co prawda na Raw to za często nie występował ale na WWE Superstars bardzo często walczył - więc nie rozumiem. Wracając do zawodnika to powiem tak osobiście go lubię, ma fajną technikę, swój styl, fajną fryzurkę ( choć wcześniej z tymi dłuższymi była o wiele lepsza) no i muszę powiedzieć że jest to jedyny zawodnik który najbardziej zasługuje na zwycięzce - więc mam nadzieję że to właśnie on wygra 5 sezon NXT

................
Alexa04
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu