NEWBIE

Regist.: 06/24/2011 Topics: 1 Posts: 7
 OFFLINE | Daca raul este doar o deformare a binelui, atunci poate fi reglat printr-o simpla educatie.
Dar eu cred ca raul este OPUSUL binelui. Unul merge inapoi, altul inainte, nici paralel, nici intersectandu-se.
Deci raul este o despartire voita de natura lui Dumnezeu, de Duhul Sfant care isi are locuinta in Templul sufletelor fiintelor create, adica Prezenta lui Dumnezeu in fiecare fiinta creata. Asa s-a intamplat in familia lui Dumnezeu, cand Lucifer s-a razvratit si a vrut sa vada cum e fara Duhul Sfant. Doar datorita Jertfei Cuvantului este el in viata acum, altfel murea pe loc, primea izvorul mortii in locul izvorului vietii!
Eu cred ca starea asta de lucruri poate fi rezolvata doar prin locuirea Duhului sau revarsarea Lui in inimile celor loiali lui Dumnezeu. Insa nu se poate mai inainte ca sa fie reparata toata rebeliunea care exista in noi la ora actuala (rebeliunea insemnand ca nu dorim, nu iubim scopului Sau cu noi, "acela de a locui in fiecare fiinta creata"; si fugim, si vrem noi sa rezolvam problema "sfortandu-ne sa pazim Legea", vazand k nu se poate sa nu cadem zilnic, dar continuand in aceeasi stare de lucruri).
Dupa cum vezi am vb din perspectiva marii controverse, nu limitandu-ma la mica noastra planeta. Ingerii ramasi loiali nu au nevoie de revarsare, caci ei nu au ales "eliberarea" de Duhul Sfant. Ingerii au cunoscut si inteles adevarata realitate a rebeliunii la cruce, indoielile le-au fost clarificate, au primit raspunsuri la multele lor intrebari care se ridicasera in mintea lor cu ocazia "improscarii cu pietre" de Lucifer a caracterului si procedurilor lui Dumnezeu.
Numai noi am ramas cei neclarificati, cu multe intrebari fara raspunsuri,cu indoieli, rebeli inca, neintelegand marea controversa, neintelegandu-L pe bunul nostru Dumnezeu, de cele mai multe ori aruncand, din nestiinta, cu pietre in El. Si mai ales, cel mai important, NU VREM SA FIM CLARIFICATI. Dorim sa ramanem asa cum ne-am obijnuit cu neclarificari, nu vrem sa-I punem intrebari Celui care poate si doreste sa ne raspunda. Nu vrem sa intelegem ce se intampla cu noi, cu mica noastra planeta; ne doare realitatea, si preferam sa nu o descoperim, ne place umbra, intunericul, ne simtim confortabil in minciuna lui Satana; si, era o data un proverb: "adevarul ne doare teribil".
Cat adevar in acest proverb!!! |