Strona 1 / 1
Cm Punk
03.04.2011 07:41

Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 28
Co o nim sądzicie ? Jak dla mnie jest to jak narazie najlepszy hell w wwe . Ma świetną technike i jest bardzo doświadczony w walce , jego gimnick mi się podoba i nie chciał bym by go zmieniał . Od stycznia jest szefem ''The New Nexus '' i toczy ciekawy feud z randym ortonem który zakończy się dzisiaj w nocy na wrestlemani 27 . Chociaż nie wiadomo ten feud może trwać wiecznie . Jego finisher mi się podoba chodzi mi o GTS ( Go to Sleep ) , walczył w wielu federacjach i świetnie sobie radził wg. mnie zasługuje choćby na pas us  , toczył by fajne feudy o ten pas . Mimo wszystko robi świetne show i za to go lubię  , zastanawiam się czy nie jest największym heelem w historii wwe a nawet jeśli nie napewno ma gwarantowane 3 miejsce .
................
Awesome456
03.04.2011 09:24

Fanatyk Forum

Tematy: 38
Według mnie jest nawet świetnym heel'em WWE. Ma fajnego i skutecznego finishera. Bardzo pasuje jako lider Nexusa bo jest z nich chyba najbardziej doświadczony. Co do jego wszystkich feudów ( miał ich kilka ) to zawsze wtedy staje się w centrum uwagi. Ja go nie lubie ale znajdzie się na świecie jego wielu fanów. A co do mikrofonu to jest średni.

..................
Klimek123
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
03.04.2011 16:06

Uczestnik Junior

Tematy: 0
Jest w trójce najlepszych Heelów w historii WWE. A na pewno najlepszy obecnie Czarny Charakter w federacji.
Świetny technicznie, potrafi walczyć z najróżniejszymi przeciwnikami i bardzo agresywny, dobrze radzi sobie też z mikrofonem (choć w tym jeśli chodzi o Nexusy to lepszy był poprzedni Lider).

Tylko nie wyobrażam go sobie w roli Face'a.

Pozdr.!
05.04.2011 10:28

Moderator
Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/25/2011
Tematy: 3
CM Punk jest znakomity i chociaż trzyma się w midcardzie i nikt go niżej nie zsunie, to szkoda, że nie widujemy go częściej. Punk to świetna postać, całkiem zdolny wrestler. Niby mianowanie go liderem The New Nexus miało być delikatnym awansem, a tymczasem Punk zdaję się być szmacony - z przegraną z Ortonem na WrestleManii na czele. Cóż, pozostaje czekać na rozwój akcji, bo CM Punk to moim zdaniem najciekawszy heel po Mizie.
................
Metal up!
06.02.2012 03:47

NOWICJUSZ

Rejestr.: 02/06/2012
Tematy: 0
Jak sam to mówi, jest może nie najlepszy na świecie, ale wyrówniającym się w federacji. Bardzo dobry przy mikrofonie, styl ma po prostu genialny, jest idealnym mistrzem.
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu