Tineret > Discutii > Relatii
Care sunt criteriile?
Page 1 / 1
Care sunt criteriile?
05/07/2011 4:43 am

Senior Member

Regist.: 04/03/2011
Topics: 11
Care sunt criteriile dupa care iti alegi alesul/aleasa inimii?  Stiu ca o sa difere de la o persoana la alta dar vor fi si asemanari... Deci sa vedem dupa ce criterii aleg tinerii din ziua de azi alesul sau aleasa.
05/07/2011 9:30 am

Junior Member

Regist.: 05/07/2011
Topics: 0
imi aleg alesul, huh? ) As fi ipocrita sa zic ca aspectul fizic nu conteaza si ca doar interiorul ma poate cuceri. Normal ca la prima vedere te uiti la "ce izbeste ochiul". Si dupa ce il vad, de-abia apoi il privesc... il ascult. Cineva spunea ca nu e frumos ce e frumos, ci e frumos ce-mi place mie. Cand ma refer la aspectul fizic, vorbesc despre ceea ce imi place mie la un baiat, nu ceea ce zice toata lumea ca e frumos. Sa se consemneze asta! )
Pe mine ma atrage zambetul. Daca zambetul e sincer, si omul e sincer. Un om care zambeste din inima are o inima zambitoare. Si o inima zambitoare nu poate fi altcumva decat buna, nu?
06/11/2011 7:11 am

NEWBIE

Regist.: 05/14/2011
Topics: 1
Pentru cei care inca sunt la Companioni, saptamana trecuta a fost un "sondaj" la sectiunea "ce parere ai?" despre aceste criterii. Sincer, eu am pus frumusetea fizica pe locul 3 sau 4 din 10, deci conteaza, dar nuu extrem de mult. Eu as dori pe cineva... creativ, obligatoriu sincer, dar trebuie sa fie bun la suflet. Mai trebuie sa poata intretine o conversatie placuta.
Cand e vorba despre frumusete fizica, exista si o anumita "deformare a realitatii" (spre mai frumos) cand cineva se comporta frumos cu tine si apare o anumita simpatie.
06/26/2011 1:20 pm

Junior Member

Regist.: 06/13/2011
Topics: 0

Interesant subiectul...!

Stiti care e totusi concluzia la care eu am ajuns? ...risti sa ramai singur incercand sa faci liste cu criteriile dupa care ai putea alege sau nu pe "alesul" sau "aleasa". Am ajuns intrun timp in care nu mai merita sa stai sa analizezi, ci mai degraba sa accepti tot ce mai este "omenesc".

Mie imi e foarte greu sa aleg sau mai bine zis sa gasesc prieteni, adevarati prieteni. Ma consider singur, nu am pe nimeni, am nevoie de ceva sau de cineva, nu am la cine apela, toti cunoscutii sunt ocupati cu fitze, distractii, cu cine are cel mai nou sau tare "ustensila" aparuta pe piata etc.

Mie mi-e greu sa gasesc prieteni adevarati ca sa nu ma mai gandesc la "ALES" sau "ALEASA"... din pacate... au ajuns de domeniul VISELOR>

Un sfat... daca cumva stiti, aveti in preajma voastra sau veti cunoaste vreodata "oameni" cu caracter, frica de Dumnezeu, iubitori, intelegatori si care stiu sa aprecieze viata... sa nu le dati drumul, tinetii langa voi caci vei avea numai de castigat.
08/19/2011 2:17 pm

Junior Member

Regist.: 08/19/2011
Topics: 1
Nu poti accepta pe oricine,trebuie sa tinem cont de ceva...Daca acum nu punem accent pe ceva mai tarziu vom suferi ca nu am stat sa analizam persoana...Cred ca trebuie sa stim ce vrem,sa cautam sa cunoastem mai mult la cei care ni se par interesanti...Niciodata nu trebuie sa ne grabim....Dumnezeu se va ingriji de toate aspectele,daca dorim asta......
Eu am ales si am cantarit bine...Sunt fericit...
Succes
Page 1 / 1
Login with Facebook to post
Preview