Tineret > Discutii > Relatii
Cand "departe "e "prea departe"?
Page 1 / 1
Cand "departe "e "prea departe"?
04/04/2011 3:24 pm

Senior Member

Regist.: 04/03/2011
Topics: 11
Am participat la un seminar tinut de Manu Ban care avea titlul Cand "departe" e "prea departe"? si as dori sa vad si parerile voastre despre acest "prea departe" intr-o relatie de prietenie(iubiti)?
Credeti ca tinutul de mana e prea departe?
Credeti ca sarutul e prea departe?
Sau se poate si mai departe?

Nu vreau raspunsuri sfintosate sau cu limbaj de presedinte Astept raspunsurile voastre!
04/05/2011 11:31 am

Senior Member

Regist.: 04/04/2011
Topics: 0
depinde de la relatie la relatie si cat isi permit cei doi parteneri pentru unii poate ca e  prea departe si tinutul de mana dar pentru altii nu.
totul depinde de cei doi, si de ceea ce isi doresc
04/16/2011 5:13 am

NEWBIE

Regist.: 04/11/2011
Topics: 1
O luam de la capat ?
Subiectele astea se discutasera si rasdicutasera pe forumul vechi ....
04/18/2011 1:40 am

Senior Member

Regist.: 04/03/2011
Topics: 11
da...deoarece sunt multi membrii noi si vor poate sa afle si ei
05/07/2011 9:24 am

Junior Member

Regist.: 05/07/2011
Topics: 0
come on, bros... imi aduc aminte cand am facut studii de pregatire pt botez ca mi s-a spus ca o regula se aplica in contextul social si cultural al zonei si al timpului in care traim(mi se pare ca asta ni s-a spus cand se vb despre imbracaminte, dar se aplica si aici). Acum, nu zic ca nu exista un "prea departe" in relatia de cuplu, dar sa nu exageram. In ziua de azi, te tii de mana si cu prietenul cel mai bun, fara nicio senzatie speciala. Asta nu inseamna ca iti inseli partenerul pentru ca te tii de mana si cu prietenul tau cel mai bun(din cand in cand), nu? Asa ca tinutul de mana e ceva normal. Poate ca daca intrebati pe cineva mai in varsta va va spune ca e inacceptabil sa te tii de mana cu cineva de sex opus inainte de casatorie. Nu zic sa va contraziceti cu persoana respectiva, pentru ca diferentele intre generatia noastra si cea a parintilor nostri(de exemplu) sunt destul de mari. Noi ne-am nascut in alt regim, un regim democratic in care fiecare ia propriile decizii si isi asuma consecintele faptelor sale. Nu zic ca e mai bine sau mai rau, important e sa stii ce sa faci cu libertatea pe care o ai. Ce vreau sa va spun e ca diferentele de opinii exista si vor mai exista ceva timp de acum incolo.
Acum, cu sarutul depinde cat de departe mergi, sau ce simti tu in momentul in care te saruti. Te saruti cu persoana pe care o iubesti si cu care stii ca vrei sa intemeiezi o familie la un moment dat. Poate ca, din diferite motive, nu vei ajunge sa intemeiezi o familie cu pers resp, insa asta nu cred ca inseamna ca ai comis un pacat de neiertat.
08/19/2011 2:58 pm

Junior Member

Regist.: 08/19/2011
Topics: 1
eu mi-am sarutat sotia,am tinut-o de mana cand eram prieteni...dar nu incurajez la excese,trebuie avut mare  grija pana unde mergi....Dragostea este frumoasa,dar nu trebuie confundata cu pasiunea....Trebuie sa ai mare grija in perioada prieteniei si sa nu iti zici " merg pana intr-un loc si ma opresc"nu trebuie sa te joci cu focul,sa mergi pe marginea prapastiei.....)
Page 1 / 1
Login with Facebook to post
Preview