Administrator Acemi Forumcu

OFFLINE | Öncelikle Merhaba arkadaşlar ;
Adı & Soy Adı : Gökhan Çetin
Yaşı : 21 [ 21.05.1992 ]
Göz Rengi : Mavi
Ten Rengi : Beyaz
Boy ( cm ) : 1,80
Kilo ( kg ) : 75
Hobiler & Fobiler : Bilgisayar , Pisikoloji , Boks , Gitar'ım , Müzik ve Mantı , Waffle ve Zeytin'e bayılırım . Sevmediklerime gelirsek çok azdır . Narsist kişiliklerden nefret ederim , kabaktanda öyle .
Boks Eğitimi : 4 Senelik [ MiddleWeight ]
Favori Müzikleri : Ali Atay - Yokluğunda , Ahmet Kaya - Kum Gibi ve birkaç hatırlamadığım sonra editleyeceğim müzik türleri .
En Sevdiği Siyasi Kişilikler ( İdol ) ; Mustafa Kemal Atatürk , Ernesto Che Guevara , Friedrich Nietzsche ( Deniz Gezmiş , Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan ) .
İzlediği Televizyon Dizileri : Leyla ile Mecnun ( Favori ) , Yalan Dünya ve İşler Güçler .
Oynadığı Oyunlar ( Online ) : Knight Online , Metin2 , Karahan Online , Cabal Online , SilkRoad Online , APB Reloaded , S2 Son Silah , Wolf Team , Point Blank , Dragon Knight Online , City of Steam ve son olarakta The War Z ( Şu an oynuyorum hatta ) .
Siyasi Görüşü : Sosyalist Komünist .
Bilgisayar Bilgi Durumu : Yüksek dereceli XP kullanıcısı ( Coder ) [ C++ , VB6 , PHP , ASP , HTML ]
Daha Öncesinde Görev Aldığı Projeler : Birkaç forumda Yönetici , Shift Manager , Süper Moderatör olarak görev aldım . Birçok FPS , RPG ve MMO olmak üzere online bazlı oyunlarda Editör ve Game Master deneyimim mevcut .
Microsoft Office Program Kullanımı : Tüm Microsoft Ofis Programlarını Kullanabiliyorum ( 2 sene eğitimini aldım )
En Sevdiği Söz :
" Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız , oturacağınız yer , kendi kıçınızın üstüdür ! .. "
" Yağmur Komünist'tir çünkü herkese eşit yağar , rüzgar ise Kapitalist'tir zayıf olanı yıkar ! .. "
İletişim :
RapidCall : WotkaShot
GMail : [EMAIL]GCetin0601@GMail.com
Detaylı bir açıklama yapma gereksinimi gördüm , ihtiyaç gördüğüm durumlarda güncelleyeceğim konuyu , oyunda olsa emek verilen her olgu ciddiyeti hak eder benim görüşüme göre . Nitekim emeğe saygısı olmayanın kendisinede saygısı olmadığı görüşündeyim .
Not : Sıcak kanlı ve şizofren bir kişiliğim var , erkek olmamdan ötürü basit ( düz kontak ) düşüncelerim sizi ürkütmez umarım . Herkez kadar İnfestationMMO ( WarZ ) Online oyununda arkadaş çevresi edinmek için burdayım .
Esen Kalın ,
|