| 11.09.2011 15:26 |
 Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011 Tematy: 4 Posty: 52
 OFFLINE | Dla mnie znowu szmacą Morrisona... I znowu szmacą PPV. A dodatkowo zeszmacą Miza walką o pas TT bo jeśli przegra to juz nie bedzie istnial. A jesli wygra to cofnie sie do początku. Mark Henry zapewnie wygra z Ortonem a jak nie to juz w ogole SD nie bede ogladal. Ogólnie według mnie to powinno być tak:
WWE Champion - niech juz zostanie ten Alberto
WHC - Henry, Sheamus lub Rhodes
USA - Ziggler albo Miz
IC - DiBiase
Divas - wszystko mi jedno
TT - R - Truth i Miz ( jeśli Miz nie miałby USA)
I tyle odemnie...  |
|
|
| 12.09.2011 08:37 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011 Tematy: 8 Posty: 275
 OFFLINE | Jeżeli chodzi o Tag-Teamy to myślę, że jeżeli Miz i Truth by je zgarneli to znacznie by to poprawiło sytuacje pasów TT. O ile oczywiście dali by im czas na zrobienie czegoś. Co do pasa WWE to wg. mnie (tu mogę nie jednego zaskoczyć) powinien go zgarnąć Cena. Nie ma co się oszukiwać. gimmick Alberto jest już stracony. On teraz przy pasie= wielka nuda. Jednak pojawia się pytanie kto pojawi się w walce o pas po tym feudzie? CM Punk toczy storyline z Triple-H co wyklucza oby dwóch...Big Show jest kontuzjowany. Morrison podobno ma powoli odchodzić. Miz oraz Truth mierzą raczej niżej niż pas WWE. Więc nie wiem kogo mogą wziąć do pasa. Na SD znowu sprawa jest inna. Mówi się o Cody`im jako przyszłym championie. Miałby on stracić pas na rzecz DiBiasego i przejść do ME. Bardzo wątpliwe, lecz prawdopodobne. Jeżeli nie Cody, to nadal mamy Sheamusa, Henrego, Christiana,Ortona oraz Bryan`a, ale do niego to jeszcze pół roku.. Mówi się o title shocie dla Regala. Ale wtedy championem musiałby być Christian, aby pokazać "jaki to on jest ciamajdowaty". |
................ Just close your Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
|
| 13.09.2011 11:01 |
 Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/08/2011 Tematy: 0 Posty: 42
 OFFLINE | Doszła nowa walka o pas USA:
Fatal 4 Way pomiędzy:
Dolph Ziggler (c) - John Morrison - Alex Riley - Jack Swagger
.................
Alexa04
|