Tineret > Discutii > Relatii
Baiatul ideal pentru o fata
Page 2 / 2 1 - 2 « previous
Baiatul ideal pentru o fata
04/05/2011 3:37 pm

Junior Member

Regist.: 04/03/2011
Topics: 1
Lasă-le să viseze liniştite, nu îţi face probleme, bmw-urile se strică, în general sunt maşini de şmecheraşi.
Şmecheraşii nu sunt serioşi, îşi bat joc şi de maşini da şi de femei şi numa impresiile sunt de ei, dar dacă sunt femei care asta vor atunci se merită unii pe alţii.
Cal alb nu am nici eu, nici căruţă albă, cine ştie cât oi fi de făt frumos..

Nu are sens să investeşti dacă nu ai cu cine, mai ales în maşini şi alte lucruri care îşi pierd valoarea destul de repede, mai bine ţii pt tine.
Banii zboară, oricum se duc, dacă dai de femei care nu ştiu să pună preţul corect pe diverse lucruri, mai ales pe lucruri care nu se pot cumăra cu bani atunci lasă-le în pace şi o să fii fericit.

04/06/2011 9:54 am

Senior Member

Regist.: 04/04/2011
Topics: 0
sunt de acord cu tine dragos
04/09/2011 1:42 am

NEWBIE

Cine cauta gaseste...depinde si unde le cauti...pe aceste fete...si se stie k acest gen de fata e o specie rara pe cale de disparitie...dar si daca o gasesti trebuie sa o pretuiesti si sa o tii alaturi de tine..!Pentru ca merita efortul...
04/09/2011 12:12 pm

NEWBIE

Regist.: 04/09/2011
..
04/25/2011 12:39 pm

NEWBIE

Regist.: 04/25/2011
orice om are dreptul sa viseze,pt ca noi toti vrem bani si multe,multe lucruri.Nu doar fetele vor masini frumoase si baieti  bogati.Asta e firea omeneasca...din pacate
04/25/2011 12:43 pm

NEWBIE

Regist.: 04/25/2011
Nu e cazul sa ne atacam unii pe altii.Important e sa ne fie bine langa persoana respectiva indiferent ca e mai bogata sau mai saraca.Nu va pot contrazice pt ca stiu cata dreptate aveti dar daca am lasa pt o clipa lacomia asta si ne-am trezi la realitate am intelege ca nu se rezuma totul la masini,lanturi,si palate.Cand o sa ajungi la 80 de ani si o sa fi carunt si plin de riduri ca o anvelopa o sa fie placut sa ai pe cineva alaturi;cineva care sa-ti  spuna ca te  iubeste chiar si asa batran si ramolit...
05/07/2011 9:03 am

Junior Member

Regist.: 05/07/2011
mai... eu pot sa zic ca am dus-o destul de bine in viata. adica nu prea mi-a lipsit nimic, bani mi-a dat tata mereu, asa ca nu pun prea mare valoare pe bani, pentru ca am avut mereu. nu stiu daca e cea mai buna varianta, dar... in fine... oricum cei mai valorosi bani sunt cei pentru care ai muncit tu, cei pe care ii primesti(de oriunde, fie ca vin de la parinti sau iubit) se duc repede.
prefer baiatul timid, dragut, slabut celui foarte frumos, carismatic etc., asta pentru ca e ceea ce imi lipseste mie, care am o personalitate destul de puternica si poate uneori sunt rea, asa ca daca un tip ar veni cu arogante la mine nu m-as putea abtine sa nu ii zic "vreo doua".
05/08/2011 1:40 pm

Junior Member

Regist.: 04/03/2011
Topics: 1
O fi fain de tipu ăla, o să aibe cu cine să se certe...

eu n-am bani, nici maşină dar prietena mea spune că îi place de mine  
05/14/2011 9:21 pm

NEWBIE

Regist.: 05/02/2011

Originally Posted by Adrian Pasniciuc:
daca ai portofelul gros si nu iti uiti cheile de la BMW acasa in majoritatea cazurilor nu mai conteaza frumusetea interioara

Hello!
Scuzati-ma dar nu va dau dreptate. Dupa parerea mea frumusetea interioara conteaza mai mult decat orice. Sa intimplat sa fiu atrasa de cineva care nu avea nici bani, nici frumusete dar iera un om extraordinar cu caracter. Totusi lipsea credinta, care este cel mai important pentru mine.
06/13/2011 9:55 am

Junior Member

Regist.: 06/13/2011

Originally Posted by Anitta Gretta:
Baiatul la care visezi in copilarie...evident k e inalt musculos pentru ca doresti sa ai pe cineva cu cine sa te simti in siguranta...

In ce sens sa te simti in siguranta?

Sa ridice si sa care el tot timpul cele mai multe bagaje?
Sa te apere in cazul in care sunteti atacati de niste indivizi? (Aici deja ar trebui sa stie sa se si bata, nu doar sa aibe muschi).
Sa nu fii tentata sa te uiti dupa altii baieti mai atragatori?

....?
06/13/2011 10:00 am

Junior Member

Regist.: 06/13/2011

Originally Posted by Adrian Pasniciuc:
daca ai portofelul gros si nu iti uiti cheile de la BMW acasa in majoritatea cazurilor nu mai conteaza frumusetea interioara

Mda asa e.

Se pare ca in ziua de azi sa iti faci o relatie inseamna sa poti merge prin societate cu fruntea sus, sa nu-ti fie rusine de persoana de langa tine, sa nu-ti fie rusine de masina pe care o ai, sau de hainele de pe tine, sau de fata "aranjata" de machiajul facut acasa sau in locuri special amenajate.
Se pare ca azi totul depinde de ce vede ochiul.

06/25/2011 5:23 pm

NEWBIE

Regist.: 04/07/2011
Eu nu prea cred ca baiatul ideal trebuie sa fie unul cu bmw sau nu stiu ce casa...
Pentru mine ar trebui
  sa fie credincios...
  conteaza sa fie barbat adevarat nu "baietelul lu' mami rasfatat"multi se pretind a fi barbati dar in realitate nu e asa...)
  sa fie zambaret ca si asa viata e cam trista uneori asa ca avem nevoie de cineva care sa ne faca viata mai frumoasa;
  sa fie inteligent...pentru mine mai conteaza si sa stie sa scrie in limba romana...ca sunt putini care ai stiu in ziua de azi
  sa aiba ceva cunostinte de bune maniere....
Sa fie un om curat se subintelege cred...daca te.ai dat cu un parfum scump da ai uitat sa iti cureti unghiile mai bn nu mai mergi la "cucerit"

06/28/2011 11:44 am

Senior Member

"Originally Posted by Anitta Gretta:
Baiatul la care visezi in copilarie...evident k e inalt musculos pentru ca doresti sa ai pe cineva cu cine sa te simti in siguranta..."

daca vrei sa te simti in siguranta , de ce nu iti iei un bodyguard???
Page 2 / 2 1 - 2 « previous
Login with Facebook to post
Preview