| 03/10/2013 4:01 am |
 Junior Member

Regist.: 03/06/2013 Topics: 1 Posts: 9
 OFFLINE | S-a propus sa avem niste amintiri de la reuniune, si m-am documentat un pic pe net despre magnetii de frigider, se pare ca sunt accesibili. E drept ca blazonul s-a ales chiar la sfarsitul ciclului nostru, dar e reprezentativ acum pentru scoala, asa ca as propune sa facem niste magneti cu el, clasa, anul absolvirii / anul asta.
Ce ziceti? |
|
|
| 03/11/2013 3:42 am |
 Junior Member

Regist.: 03/05/2013 Topics: 4 Posts: 12
 OFFLINE | Mie mi se pare o idee buna. Ai idee si pe unde se fac astfel de magnetei? Care e pretul? |
|
|
| 03/11/2013 4:35 am |
 Junior Member

OFFLINE | dupa o scanare rapida a internetului am gasit cateva firme, si preturile variaza in functie de marime (doar nu le facem cat casa). Trebuie sa ma documentez un pic mai bine ca sa gasesc solutia cea mai misto, dar din ce vad eu preturile pentru un magnet cam cat o carte de vizita de mare (printat si plastifiat) sunt intre 1 si 1,5 euro pe magnet, ceea ce mi se pare acceptabil. |
|
|
| 03/11/2013 4:46 am |
 Administrator Senior Member

Regist.: 03/05/2013 Topics: 3 Posts: 22
 OFFLINE | I totally agree... |
|
|
| 03/11/2013 2:07 pm |
 NEWBIE

Regist.: 03/06/2013 Topics: 0 Posts: 9
 OFFLINE | e bine |
|
|
| 03/12/2013 5:01 pm |
 NEWBIE

Regist.: 03/05/2013 Topics: 0 Posts: 6
 OFFLINE | Si mie mi se pare o idee buna treaba cu magnetii...chiar m-am uitat acum cateva zile si vazusem chiar si 3 lei (era pentru comenzi de peste 50 bucati, ceea ce o sa fie cazul la noi). Plus ca nu pot sa cred ca din toata promotia nu este cineva care sa lucreze sau sa stie pe cineva care lucreaza in productie de genul asta. Eu stiu vreo trei persoane, o sa le intreb zilele astea, poate pana vineri am si niste oferte ceva, eventual si alte propuneri interesante de "marturii".
Cat despre blazon, nu cred ca e o problema daca e cel nou, nu de alta dar eu nu l-am stiut niciodata pe cel vechi  |
|
|
| 03/13/2013 5:56 am |
 Junior Member

Regist.: 03/05/2013 Topics: 0 Posts: 11
 OFFLINE | eu i-am facut eu pt nunta via magnetdesign.ro
nu stiu daca au si in forma de blazon cum va ziceam ca a primit al meu sot, dar putem intreba...
sau pot sa il intreb pe cel care s-a ocupat la el de unde si cum i-a luat  |
|
|
| 03/13/2013 7:27 am |
 Junior Member

OFFLINE | Si eu am gasit magnetdesign si apoi mai cautand am dat si peste preturi mai mici. Nu exista o forma specifica de blazon, si daca au, nu stiu daca se potriveste cu forma blazonului nostru, m-ar fi interesat sa decupeze dupa ce grafica le dau.
Vlad, daca mai intrebi pe colegii care se ocupa, specifica faptul ca vrem sa fie stantati dupa contur, 0,5 sau 0,7 mm grosime, si chiar daca luam cam 300, avem 12 clase, deci o litera va fi diefrita pe fiecare 25 de magneti. Asta daca vreti sa trecem clasa. Mie mi s-ar parea dragut.
Am mai primit oferta de pret de la http://hifimedia.ro, si sunt bune preturile, tot in jur de 3 lei. O sa se mai adauge cativa banuti pentru impachetarea lor intr-un plic si eventual pentru stantare. Oricum se pare ca nu depasim 5 lei, cu tva si toate.
Deocamdata caut sursele de la blazon prin back-up-urile vechi de 10 ani. Cum fac ceva o sa pun poza pentru aprobare generala aici sau pe grupul de reprezentanti. |
|
|