| 03.04.2011 12:16 |
 Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 28 Posty: 110
 OFFLINE | O tej walce można podyskutować więc zacznę dyskusję . Jak myślicie kto wygra tą walkę ? Według mnie to będzie najciekawsza walka na tej wrestlemani , tylko pytanie kto wygra . Edge ma duże szanse na obronienie tytułu mistrza wagi ciężkiej , dają mu je jego umiejętności , doświadczenie i taktyka . Ale już dość długo trzyma pas i zazwyczaj dzieje się tak , że zawodnik trzyma pas z 3 miesiące i potem przegrywa go . Ostatnio z Albertem ciągle się kontuzjowali ale edge bardziej ucierpiał od Del Ria , ponieważ miał prawie złamaną rękę a alberto wciąż co smackdown zakładał mu na skontuzjowaną rękę submission . Dlatego zastanawiam się czy nie wygrał by Del Rio , który już na początku kariery wygrywał wiele walk choćby z takimi zawodnikami jak Rey Mysterio . Ale także od początku dostał feud z Reyem , który wygrał . Następnie trzydziestego pierwszego stycznia odbyło się royal rumble w którym Alberto wystartował z numerem trzydziestym siódmym i wielkim szczęściem je wygrał . Bardzo zdumiło mnie to wydarzenie i skoro wygrał by royal rumble dlaczego nie wygrał by na wrestlemani ? Tylko zastanawia mnie to czy od razu dali by mu wygrać najbardziej prestiżowy pas na jego rosteże jak to było z Sheamusem .Trzeba wziąść pod uwagę to , że do pojedynku może wtrącić się Brodus Clay lub Christian . Jak narazie stawiam na Alberta ale przekonamy się dziś w nocy kto zostanie nowym mistrzem . Obstawiając tą walkę w procentach wygrania dużo się namyślałem i stwierdziłem że , na 60 % wygra Alberto tylko niewiadomo czy Edge nie obroni tytułu dla Edga mam 40 % na wygraną .
|
................ Awesome456
|
| 03.04.2011 12:30 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 21 Posty: 350
 OFFLINE | Del Rio jak dla mnie nie powinien tak szybko zdobyć najważniejszego pasa SmackDown. Za rok, na WrestleManii 28 proszę bardzo, ale jeszcze nie teraz. Krążą pogłoski o heel turnie Christiana podczas tego starcia, i jeśli faktycznie tak będzie to Edge straci pas na 100%. Jeśli nie - stawiam 50% na Edge, 50% na Alberto. Tak jak napisałeś, to jest najciekawsza walka tego wieczoru, i chyba jedyna w której nie można wytypować zwycięzcy na 100 procent. Dobrze też że nie jest to No DQ Match bo tak Del Rio na bank zdobyłby pas, a tak jest szansa na DQ. A jak wiemy pasy nie przechodzą przez DQ ;] |
................ Antarsan // Straight Edge
|