| 14.06.2011 02:39 |
 Administrator Harika Forumcu

OFFLINE | Büyük birlik Partisi Gnel Başkanı Yalçın Topçu Seçim sonucunun açıklanmasından sonra yazılı bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini bildirdi.
Partisinin milletvekilliği seçimlerinde aldığı başarısızlıktan kendini sorumlu tuttuğunu belirterek istifa akararı alan Topçu açıklamasında şöyle dedi:
"Kurucu Genel Başkanımız Rahmetli Muhsin Yazıcığlu'nun siyasi emaneti olarak gördüğümüz Büyük Birlik Partisi'niüzerinde hiçbir hesap yapılmasına müsaade etmeden milletle buluşturduk. Demokrasilerde milletin iradesinin üstüne söylenecek söz yoktur. Millet sandıkta konuşmuştur. Milletin takdiri de başımızın tacıdır. Seçim sonuçları neticesi ortaya çıkan mevcut başarısızlığı kendi üzerime alıyor ve Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun şahadetinden bu yana yürütmekte olduğum BBP Genel Başkanlığı görevini bırakıyorum.
Seçim sürecinde olağanüstü bir çaba gösterip büyük fedakârlıklar yapan partimizin MKYK Üyelerine milletvekili adaylarına il başkanlarına ilçe başkanlarına belde başkanlarına mahalle ve köy temsilcilerine üyelerinegönüldaşlarımıza ve tabi ki Alperenlere şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.
Partimizin yetkili kurulları (Başkanlık Divanı ve MKYK) 15 Haziran 2011 tarihinde toplanarak bundan sonraki süreci tayin edecektir. " |
................ JAYAJY6464
|