Administrator Junior Member

Regist.: 03/22/2011 Topics: 3 Posts: 13
 OFFLINE | אולי בשביל להכין את החדשים, או אולי רק בשביל לפרוק את העצבים, רציתי לשתף אתכם במבחן נורא אחד שעברתי.
עשיתי מבחן שמורכב משני חלקים, הראשון בכתב ולאחר מכן השני בע"פ. לאחר שהחלק הראשון עבר בהצלחה, הגעתי לבע"פ. מספר חברים הזהירו אותי שהפרופסורית, בהיעדר מילה מתאימה יותר, פסיכית על כל הראש, אך אני נוטה להתעלם מאזהרות כאלה. אני פטליסט, ויהיה מה שיהיה.
המבחן בע"פ החל בשעה שתיים וחצי בצהריים. הייתי הראשון להבחן מול שני פרופסורים, כשהפסיכית מובילה את הבחינה. ישבתי מול שניהם במשך שעה וארבעים וחמש דקות (!!!), כשבמהלך הבחינה הפרופסורית משגרת כלפי וכלפי הכיתה מגוון רחב של קללות, פשוט קללות ("מטומטם", "בור" וכדומה), לא הצלחתי להבין את השאלות שלה, לא הצלחתי להבין מה היא רוצה ששאני אסביר, והפרופסור השני יושב לידה ומצחקק. בארבע ורבע אחה"צ הבחינה שלי הסתיימה, כשאני בסופו של דבר עובר את הבחינה בהצלחה. הפרופסורית חותמת לי על הפרופסור, נעמדת וקוראת בקול גדול שהיא לא מוכנה לבחון יותר סטודנטים זרים לאותו היום, ושאם יש בכיתה עוד זרים שילכו הביתה ויחזרו ביום אחר.
עכשיו, אני כבר לא ילד קטן, ועברתי פה כבר יותר מבחינה אחת, אך בכל זאת - לא ניסיתי להעמיד את הפרופסורית במקומה. אני גם לא הולך להתלונן עליה. אני לא יודע בדיוק למה, אבל יותר מהכל אני מתאר לעצמי שזו ההבנה שאנחנו באיטליה, הפרופסור פה הוא חצי אלוהים ולמילה של סטודנט אין כל משמעות. אני יודע שלתלונה שלי לא תהיה כל משמעות או השלכות כלפי הפרופסורית.
אני לא רוצה להפחיד את החדשים, בכלל לא. רוב הפרופסורים ממש בסדר ורוב המבחנים בע"פ בהחלט משקפים את רמת הידע שלך. רק תדעו למה אתם מגיעים ותדעו בשהמערכת כאן, לצערי, רחוקה מלהיות מושלמת.
מה אתם הייתם עושים במקומי? |