FUP2.0(999) > Политика-модерируемый
Люди, не ведіться на агентуру ФСБ!
Page 1 / 1
Люди, не ведіться на агентуру ФСБ!
03/26/2014 1:31 am

NEWBIE

Regist.: 03/25/2014
Topics: 2
Відкриває так званий "капітан Басаргін" голосувалку на ФУПі "Про колишні ідеї федералізації в мирний час і як знешкодити 5-ту колонну" http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,214805880

І люди голосують тупо "так", не задаючись питанням: "а з якою метою ФСБ-шна сволота, що майже рік закликала до федералізації України, щоб зараз таке ж саме, що й в Криму, відбувалось і в інших регіонах України, закликає тепер до покарання тих, хто приймав участь у референдумі?" Відповідь очевидна- щоб налаштувати кримчан ще більше проти України, щоб вони знали, що тут до них будуть ставитись як до 5-ї колони, що назад шляху немає...

І народ на ФУПі не лише ведеться- він голосує в більшості саме так, як потрібно ФСБ...:

"всі, хто ходив на "референдум", повинні бути позбавлені права голосу на виборах в Україні і взагалі українського громадянства
Тільки зареєстровані користувачі можуть голосувати у цьому опитуванні.

Всього проголосувало:
19
так, вони самі відмовилися       17             89%
треба доплатити щоб прийшли на вибори і ще яку наволочь нам обрали       2             11%
своє       0             0"

Як бачите, навіть ніхто у "своє" не написав очевидне, що "Басаргін"- ФСБ-шна шістка...

До чого ФУП деградував в інтелектуальному аспекті...

Переконливе прохання- якщо Ви вже проголосували, відмініть свій голос та висловіть своє ставлення до агента ФСБ "Басаргіна". Я не можу, я забанений
Page 1 / 1
Login with Facebook to post
Preview