| 02/23/2013 12:49 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 1 Posts: 25
 OFFLINE | Гале, принтера ми е най-малкия проблем, сега трябва да им направя очни операции на всички, че да се виждат  ))) |
................ DidiAndreeva пак:)))
|
| 02/23/2013 1:54 am |
 Senior Member

OFFLINE | Момчета, магията стана    Обаче и да ме питате как... не знам  За това е магия, иначе щеше да си е чиста случайност  Благодаря на всички за отделеното време, само да кажа, че не съм сменяла IP-та, просто разреших нещо си по протоколите по съвет на съпорта на уиндоус при проблем с виждането на принтера от мрежата, та ... после взеха , че прогледнаха всичките
Благодаря ви отново  |
|
| 02/23/2013 2:14 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 47
 OFFLINE | |
................ Патаран
|
| 02/23/2013 2:17 am |
 Junior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 1 Posts: 14
 OFFLINE | питай или през тим Вюър щи ги настроя...
не ми стана ясно как идва до сички интернета, без рутер, може би единя го шерва... ак не се оправиш пиши на ЛС и през тим Вюера щи го настроя, за целта на едина комп трябва да имаш 2 карти.... |
................
PeterPAN
|
| 02/23/2013 2:20 am |
 Senior Member

OFFLINE | Тенкю много, но се справих  Иначе и "майстора" ми се обади да ме пита за какво съм го търсила посред нощите  Пробвах, виждат се, печата от всички в мрежата, та ... за сега проблем вече няма  |
|
| 02/23/2013 2:30 am |
 Administrator Forum Addict

Regist.: 02/20/2013 Topics: 7 Posts: 91
 OFFLINE | Originally Posted by Петър Петров: питай или през тим Вюър щи ги настроя...
не ми стана ясно как идва до сички интернета, без рутер, може би единя го шерва... ак не се оправиш пиши на ЛС и през тим Вюера щи го настроя, за целта на едина комп трябва да имаш 2 карти....
Ами точно така трябва да се получи де или греша? Позабравил съм ги малко де, ама по-горе нали съм писал, че суича не разпознава адресира заявката до определено IP не чете пакета в който се носи тази информация, просто разпраща до всички компютри в мрежата. Точно за това са измислили рутера хората, и праща заявките точно до което IP си трябва :-)Само дето според зависи може да се окаже така, че всички нета да и виждат мрежата и комповете :-) |
................ Myth
|
| 02/23/2013 2:36 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 47
 OFFLINE | Служител в офис:
"РС-то ми отказва да се стартира - решавам да викна онзи шаман системния администратор. Идва той и започва да вдигна ръце към небето, да шепне някакви заклинания... Завъртя ми стола поне 15 пъти, силно ритна компютъра, наведе се нещо под бюрото ми, пак промълви неясни шаманистки слова и изведнъж - РС-то се включи!"
От гледната точка на администратора:
"Отивам да се справям с поредния малоумен проблем. Онзи идиот се беше въртял на стола и намотал около него захранващия кабел на компютъра. Псувах го поне няколко минути, но по-тихо, за да не ме чува. Разплетох кабела, ритнах машината да стои по-далече от бюрото, включих го и си тръгнах да се занимавам със следващия идиот." |
................ Патаран
|
| 02/23/2013 3:00 am |
 Senior Member

OFFLINE | Всъщност зора е за десетина дена, после кепенците падат до есента, а тогава ще се сменят и компютри евентуално и ще мисля за нов рутер и така ... А иначе и да се виждат извън "моята си група" ... мисля, че не е проблем, т.е. няма нищо което да крия, шерват се само няколко файла между компютрите и принтера. Време е за още едно кафе  |
|