| 12/18/2011 5:10 am |
 Moderator Administrator Junior Member

Regist.: 12/13/2011 Topics: 8 Posts: 0
 OFFLINE | אהלן,
למי שרצה לדעת עוד קצת על המועדון ועליי באופן אישי, זה הדיון המתאים..
למה דווקא השם גיים פריק?
השם גיים פריק נבחר מכמה סיבות, הראשונה היא בגלל שאני פריק של משחקים מאז גיל 5.. כלומר מעל ל-26 שנה...!! הסיבה השנייה היא שבשנת 2000 הרמתי אתר שקראו לו גיים פריק, ולאחר כמה שנים סגרתי אותו, וכיום כאשר פתחתי עסק חדש, נראה לי הכי ראוי לחזור לשם המקורי גיים פריק
מי אני?
השם הוא ניצן דיקשטיין, בן 30, חולה על משחקים בכלל, ומשחקי יריות ואסטרטגיה בפרט.
קצת רקע עליי
בין השנים 1999-2003 ניהלתי את אתר גיים פריק שהיה האתר הראשון בישראל שקידם תחרויות בין שחקנים כדוגמת ספורט אלקטרוני בצורה מקצועית ורצינית, כולל הפקת אירועי משחקים שנקראים "מסיבות רשת".
בין השנים 2004-2006 נכנסתי לאתר גיימר אותו ניהלתי במשך כשנה וחצי
בין השנים 2006-2010 ניהלתי את אתר ויגיימס, אתר שהיו בו פחות מ-60 אלף גולשים מדי חודש, ותוך 4 שנים הצוות המוכשר שהיה באתר יחד איתי הבאנו את האתר למעל למיליון גולשים מדי חודש!
בין היתר הפקתי כ-90% מאירועי המשחקים שהיו בישראל, כולל כל אירועי "אליפות ישראל במשחקי מחשב ווידאו", אירוע "משחקים בהוד השרון" שהיו בו מעל ל-5000 משתתפים, ואירועים קטנים נוספים כגון "מסיבות רשת".
בין היתר הבאתי לארץ את ליגת ESL, שהיא הליגה המובילה בעולם למשחקי ספורט אלקטרוני ומושבה בגרמניה, וכן הבאתי לארץ לראשונה את ESWC במסגרתו שלחנו שחקנים מישראל להשתתף באליפות העולם שהתקיימה בצרפת!
בשנה שעברה הקמתי יחד עם גיימרים נוספים את העמותה לגיימינג תחרותי בישראל, שאמורה להיות ההתאחדות לספורט אלקטרוני בישראל ברגע שענף הספורט האלקטרוני יוכר כספורט לכל דבר במדינה.
אני באופן אישי לא רק שאוהב משחקים, אלא אוהב במיוחד את כל הנושא של תחרותיות במשחקי מחשב, ופועל מול משרד התרבות והספורט על מנת להכיר את הענף כענף ספורט רשמי ומוכר לכל דבר על ידי מדינת ישראל.
אם יש לכם שאלות נוספות, אשמח לענות! |
|
|