Siyah Beyaz Gr! > Siyah Beyaz Gr!
6.BÖLÜM YORUMLARI
Sayfa 1 / 1
6.BÖLÜM YORUMLARI
26.06.2011 04:43

Administrator
Acemi Forumcu

Konular: 2
6.Bölüm yorumlarınızı buraya yapalım
Alıntıla   
26.06.2011 09:20

Acemi Forumcu

Konular: 0
Düşünüyorum,düşünüyorum..ne yorum yapsam diye
yok ama yok koskoca yarım saat kocaman bir fos..bir kaç sahne dışın da..o ada can ve güneş sahneleri..

Beste çok bilmiş tavırları çok hoşuma gitti bende Özgürle Besteyi ytakıştırıyorum. ikili çok uyumlular. Duygu gittikçe batağa saplanıyor bu kızı birisi oradan çıkarsın bu kutay olmaz onu daha çok dibe sokar. Batuda diziden ayrıldı galiba. 1 sahnesi bile olmaz mı ? Ama canlı sahneler bana yetti .
Alıntıla   
26.06.2011 09:24

Acemi Forumcu

Bölüm benim için tam bir hayalkırıklığı yarattı ve resmen sıkıla sıkıla izledim . Keyifle izlediğim diziyi bu hafta

senaristler bu hale getirmek için çok uğraştılar mı? Sözde Can Batuyu aramaya gidiyor. bir bakıyoruz besteye şaka yapıyor

onla fingirdeme havasında bu mu dostluk anlayışı. deniz gittikçe çirkinleşiyor hem gaydi hemde özgeye neler çektiriyor.

özgede bir kutay birde deniz gibi 2 karaktersizden kurtulamadı ikiside birbirinden beter. umarım özge ölmemiştir çünkü

iyice dallasa döner dizi. duygu artık ağlamasın ve kutaydan uzak dursun. özgüre bu bölüm çok üzüldüm ama oyunculuk

bakımından çok kötüydü lütfen bir daha ağlamasın. beste bu bölüm bana çok felaket iten biri haline geldi. can'a artistlik

taslıyor bu kız feci feminist. Ama Can ve Beste aşk yaşayacaklar kesin . yaşasınlar Güneşimden uzak dursun um arım Batu ve

Güneş yakınlaşması izleriz. Bütün Bölüm Batuyu bekledim. Senaristler cidden Batudan nefret ediyorlar umarım onuda diziden

atmazlar. Nur Batuyu bırakmış gitmiş bu dizi karaktersizlerle dolu. Ve en nefretim GÜRSEL. Özge öleceğine bu çocuk ölsün

nasıl bir abi bu böyle insanı katil eder ama Güneşim çok güzel cevabını verdi. Gerçek bir canavar. Güneşi artık daha aktif

görmek istiyorum. Güneş Canı ve Gürsel'e haddini bildirmeli. Güneş ve Batu (ki senaristler öldürmezlerse ki bence bu bölüm

onun sinyallerini verdiler) güzel bir çift olabilir. 7.Bölümü izleyeceğim hala böyle saçma birşey olursa izlemeyi

düşünmüyorum. Emeğe saygı ama seyirciyede saygı yani
Alıntıla   
26.06.2011 09:27

Acemi Forumcu

bu bölüm yine bolca özgür denizli bir bölümdü
tamam eskisi gibi sahneleri batmıyor çünkü karakteri daha gerçekçi yazmaya başladılar ama yinede aması var oyunculuk denizi oynayan arkadaşta sıfır.diğer karakterler

için çok önemli viraj noktalarında neden denizi bu kadar abartılı şekilde göstermek neden?
mantıklı açıklamasını yapan olursa alnından öpeceğim
yani biz canı iki saniye izliyoruz ama denizin hap sahnesidakikalar boyunca hey bilmem farkında mısınız ama bizim merak ettiğimiz kısım orası değil her türlü

platformdan da size ulaştık bunu anlamamak için 3 maymunu oynamanız lazım ve siz de tam onu yapıyorsunuz
bu uzunca bölümler denizin gidişine vermek istiyorum bu sefer yüzümüzü güldürün bari lütfen lütfen denizin oynayan arkadaş çok yoruldu dinlensin o dinlensin olmasın

bir 10 bölüm

Batuyu çok sevmesemde bu bölümde yokluğu hissetti. Beste ve Can benim yeni favori çiftim ne güzel fingirdiyorlar çok tatlılar. Güneş yeni aşk bulsun şu Can

takıntısından kurtulsun istiyorum. Özgürde ağlayıp durmasın Besteye aşık çok belli ediyor. Uzak dursun kesinlikle.  bu bölüm bide çok kopuktu sahneler ben pek

anlamadım . 7.Bölümü merakla bekliyorum
................
AŞK BİR GERÇEKLİKTİR
Alıntıla   
26.06.2011 09:33

Acemi Forumcu

Yok artık.Tamam bitti.Bitti yani bu kadar. yani iki bölümden birinde BATU yoksa bende yokum.Bunu söyleyen benden fazla kişide vardır.Diye düşünüyorum Ve ben

senaristide,hatta bu bölümü montajlayıp da o sahneleri son yapan görevliyi yuhluyorum.Bugün ki heyecanımıda bi hiç sayıyorum.Aynı anda Batu fanı olaraktan yerimdede

sayıyorum..Bütün aşk hikayelerine içine ettiniz.Bazı karakterlerede...
Burdan tüm senaryoyu yazanlara SELAM yolluyorum...
Alıntıla   
26.06.2011 09:42

Acemi Forumcu

Bu Bizlere Yapilirmi beeee!! okadar bekle belke  offff i$in yoksa 2 hafta daha bekle...Nerde Batu nerde . Bizle resmen dalga geçiyorlar . Başka bir açıklaması yok

bunun . Böyle $açmalık görmedim ben bir bölum bu kadar boş $eylerle geçer. sen 3 hafta diziyi bekle bölüme bak koca bir boşluk.  
Alıntıla   
26.06.2011 09:58

Acemi Forumcu

herkesin beklediği gibi heyecanlı bi bölüm degildi biraz bagimsiz bir bolum olmus batu ne oldu dustu ne durumda gosterilmedi heyecan olsun diye mi yapildi onu anlamadim. duygu desen yine hep agladi. deniz ozgeye ne yapti oldurdu mu deniz neydi ne oldu denen cinsten. beste ve can cok sevdim bende bu ikili diziye damgasını vuracak. biraz sikici bir bolum olsada ben yine begendim tebrikler 7.bolumu umarım 3 hafta beklemeyiz.

iyi akşamlar
Alıntıla   
26.06.2011 12:28

Acemi Forumcu

Saçmalığın daniskası. Şaka gibi alay gibi bir bölüm !!
3 hafta ara ver sonra verdikleri bölüme bak !

Gürsel'i, Kutay'yı, Özgür'ü  çok fena sıktı !!!! Bütün gereksiz karakterlerle dolu bölüm . Beste Batu Güneş Duyguyu az gösteren bir dizi boşuna anket yapmayın !!!!
Alıntıla   
26.06.2011 12:53

Acemi Forumcu

bu nedir yha  
Alıntıla   
26.06.2011 13:29

Acemi Forumcu

CİDDİ SÖYLÜYORUM SIKICI BÖLÜMDÜ ÇOK KESİK KESİKTİ . KURGUDAN BİRŞEY ANLAMADIM. NAZAR DEĞDİRDİK GALİBA DİZİYE. DİZİ TAMAMİYLE BOMBOŞ GEÇİŞ BÖLÜMÜ GİBİYDİ.
Alıntıla   
26.06.2011 13:51

Acemi Forumcu

Konular: 1
Herkes diziyi eleştirmiş haklı olarak. Ama biraz sert olmuş sonuçta emek harcıyorlar. Emeklerine saygı duymamız lazım ama onlarda izleyen kitleye biraz hitap etmesi lazım diye düşünüyorum bölüm genel olarak sıkıcıydı tek dük sahneler eğlenceliydi batu boşluğu derinden hissediyordu. can sözde batuyu bulmak için uğraştı ama laylaylom bir havadaydı onun dışında besteyle olan atışmalarında güldüm . duyguyu severim ama artık bu kadar ağlaması bana gına getirdi. deniz için söyleyecek kelime kalmadı umarım özgeye birşey yapmamıştır. yeni gelen burakta ne gıcık o denizi yoldan çıkardı. özgeye bu bölüm çok üzüldüm bide bu bölüm kutaya ağzının payını vermesine bayıldım. güneş çok tatlıydı oda canavar gürsele cevabını verdi. bu dizide daha 2 bölümden en nefret ettiğim karakter haline geldi gürsel sen git önce beynini meliyat ettir gerikafalı bide canı yok edecekmiş. nasıl sinirlendim anlatamam
ölmesini istediğim karakterlerin başında geliyor. bende bütün bölüm batuyu bekleyenlerdenim ne oldu ne bitti ama o kadar uzattılar ki konuyu biz şikayet ediyorduk hikaye çok hızlı ilerliyor diye şimdidede çok yavaşladı bunun ortası yok mu ki
bir ortak nokta bulamadılar. 7.bölüm için 2-3 hafta beklemesek özet ve fragman gelse haftayı iple çekiyorum batuyu umarım öldürmez . özgede batuda ölmesin istiyorum

7.bölüm için dua edelim . 6.bölüm ara geçmeli bölüm umarım 7.bölümde daha heyecanlı olur.

Tüm ekibi kutluyorum başarılarınız devamını dilerim . Alkışlıyorum sizi

Alıntıla   
26.06.2011 14:17

Acemi Forumcu

6.bölümü izlemedim batu yok diye 7.bölümde yer alırsa izlicim
Alıntıla   
27.06.2011 07:05

Acemi Forumcu

Konular: 1

bölümle çok eksik vardı bende sıkılanlar arasındaydım
batu yoktu ve resmen dizi sıkıcılştı
beste vardı ama gereksiz can karakteriyle beste karakterini yokettiler
özgür batu için en çok endişelenen 2. insandı 1.insan duyguydu . duygu ne kadar iyi bir insan ağlamasın artık gülsün mutlu hikayesi olsun duygunun
can yine ne kadar berbat bir karakter olduğunu gösterdi. ormanda yaptıklarından sonra nefret ediyorum
güneşte gözünü açtığına çok sevindim . gürsel güneşi candan korumaya çalışıyor fakat önce kendinden koruması lazım . sinir oluyorum şu gürsel denen şahısa
özge uzun zaman sonra ilk defa doğru karar verdi. ama bu seferde beyin özürlü deniz neler yaptı. off bu çocuk üniversitede ilkokulda değil ki hemen hapa kansın çok sinir.
burak dizimizin yeni kötüsü galiba. gürsel ve can yetmiyormuş gibi birde bu eklendi.
umarım özge ve gökhana birşey olmaz

iyi yorumlar siyah beyaz gri ailesi

Alıntıla   
30.06.2011 06:35

Acemi Forumcu

Konular: 2
6 çok sıkıcıydı ama 7 bomba olacak gibi batu ve özge ölmesin . güneş ve batu aşkı olsun
Alıntıla   
Sayfa 1 / 1
Login with Facebook to post
Önizleme