| 22.06.2011 05:25 |
 Acemi Forumcu

| Merhabalar.Fragmani gelmiş. 40 yilda bir gelmis bir fragman hevesimiz tam gitmisken beni heyecanlandiran ama fragmanı görünce bağımsız bir bölüm daha izleyeceğiz dedirten.Ne diyecegimi bilmiyorum sevinsemmi üzülsemmi şaşırsammı karıştım kaldım.Deniz ve Özge hikayesini bende gerçekten çok merak ediyorum. Karmakarışık . Duygu aynı modda. Güneş sonunda tepki gösteriyor şaşırttı gıcık abisiyle uğraşacağına git Can'ın yanına yahuu. Batu desen merakta bıraktırma çabaları. Canın o yolda işi ne ben anlamadım kimse anlamamış.Beste&Özgür uyumsuz çift olmasınlar Sonunda bu cumartesi bölüm izleyebileceğiz özlemiştik (: |
|
|
| 22.06.2011 13:13 |
 Acemi Forumcu

| Bnde frgmandan anlam çıkaramadım kimse kusura bakmasın ama bu yaynlanan en sıkıcı fragman oldu ben bölümü batu özge deniz hikayesi için izleyeceğim geri kalan hikayeler bende izlenme özelliğini kaybettirdi . umarım sıkıcı bölümler sona erer ben yanlış ckarım |
|
|
| 23.06.2011 05:59 |
 Acemi Forumcu

| DİZİ GÜZEL İLERLİYOR KOPUKLUK OLSADA UZUN SÜRE BİR ARA VERİLDİ BÖLÜM YAYINLANACAK GALİBA. HERKES BATU VE BESTE DİYOR AMA BEN BU 2 KARAKTERİDE BEĞENMİYORUM BATU HERKESİN HAYATINA MÜDALE ETMEK VE HİÇ HATALARINDAN DERS ALMAYAN BİR KARAKTER İLK BÖLÜMDE ONA YAPILANDAN SONRA SAÇMA BİR KARAKTER HALİNE GİRDİ
AYRICA BU DİZİDE KIZLAR HEP NİYE EZİLEN TARAF OLUYOR DUYGU OLSUN GÜNEŞ OLSUN HEP ERKEKLERİN PEŞİNDEN KOŞTURAN KARAKTERLER HALİNE GELDİ ÖNLERİNE BAKSINLAR KADINLAR TEK BAŞINADA GÜÇLÜDÜR HER ZAMAN
BU DURUMLAR DÜZELİRSE BU DİZİ BAŞARILI YERLERE GELECEKTİR BAŞARILARINZIN DEVAMINI DİLERİM |
................ AŞK BİR GERÇEKLİKTİR
|