Sayfa 1 / 1
2011 sonisphere ....
30.06.2011 12:00

Acemi Forumcu

Konular: 1
konserin en başarılı kısmı kesinlikle ALICE COOPER dı. mükemmel parçalar seçilmiş, harika performans sergiledi ve ses kalitesi çok iyiydi. mastodon un çoğunu kaçırdım sıradaydım ama favori şarkım olan crystal skull u dinleme şansı buldum gayet iyiydi. inflames tabiki süper di keşke biraz daha hit çalsalardı ama yinede güzeldi. slipknot hayranı olmadığım için birşey söylemeyecem fakat en öndeydik ve oturduk . iron maiden i çok uzun zamandır bekliyordum ve çok heyecanlıydım. En sevdiğim şarkıları dinleme fırsatı buldum ( sadece ghost of the navigator ve afraid to shoot strangeri hakikaten dinlemek isterdim ama yapıcak bişey yok) yeni albüm çaldılar %70. Yalnız birşey eklemeden edemeyecem ses kalitesi özellikle iron maiden de çok kötüydü. Devamlı çınlamalar duyuluyordu ve coming home şarkısının sonunda mikrofon gitti ve bruce resmen şaşırdı ve mikrofon geldiğinde bruce nin üfleme sesini duyduk kontrol ediyordu..... iron maiden gibi bir gruba yakışmayacak bir ses kalitesiydi hakikaten. coming home den sonra biraz düzeldi ama yine de ara sıra çınlama sesleri devam etti.

genel olarak güzel bir konserdi ama hakkında konuşulacak çok şey var. Geçen seneye göre 1 gelişme gördüm içeceklere çok rahat ulaşım vardı. geçen sene yine en öndeydik ve ilk gün rammstein çıkmasına yarım saat kala susuzluktan öldük hep beraber . V.I.P den güzel bir ispanyol bayan bize yardımcı olana kadar tabiki

Ben gayet keyif aldım inşallah seneye yine ufak gelişmelerle bunun gibi olur( beklendiği gibi 3 gün tabi)
Alıntıla   
30.06.2011 12:08

Acemi Forumcu

Konular: 1
konser de beni ençok üzen şey herkez yeni album satmaya çalıştı..... iron maiden albüm turunu mayısta bitirmişti ama sonradan sonisphere i de dahil ettiler. bruce nin türkiyeye ilk gelişiydi keşke hit ler ön planda olsaydı. in flames için de geçerli bu söylediklerim. kendi konserlerinde yapsınlar bunu ama bence bu yaptıkları festival ruhuna yakışmadı
Alıntıla   
Sayfa 1 / 1
Login with Facebook to post
Önizleme